Kom op vrijdag 1 juli je kleding ruilen op unieke Achterhoekse Kledingruil


Ruil jij al kleding?! Supertof, duurzaam én goedkoop! Duik je kledingkast in en zoek kleding uit die je niet meer draagt, maar die nog wél mooi is. En dat ruil je op het festival 'Een Nieuwe Tijd'. Er is een flink aanbod, want alle Achterhoekse kledingkettingen doen mee. Dat wil zeggen: vanuit Doetinchem, Zutphen, Lochem, Gaanderen en Ulft komt leuke kleding naar de SSP-Hal die jij kunt ruilen!

Kleding pimpen

Maar er is meer. We laten zien hoe je kleding kunt pimpen, wat je allemaal met oude spijkerbroeken kunt doen, je kunt leuke spullen kopen, we adviseren je (er zijn verschillende stylistes aanwezig) én we doen een modeshow!

Doe jij al mee met een ketting?

In de Achterhoek zijn verschillende kledingkettingen actief. Het principe is simpel: mensen ruilen kleding met elkaar, net zoals je dat vroeger deed, met de kleding van je neefje of nichtje. Super duurzaam, circulair en helemaal hip. Heeft jouw woonplaats nog geen ketting? Wij helpen je om dit op te zetten, het is heel eenvoudig! En is er wel een bij jou in de buurt, maar deed je nog niet mee? Dit is je kans om je aan te melden!

Zowel mannen- als vrouwenkleding is op 1 juli welkom. Let op: ga wel voor kwaliteit. Niet dat lelijke, verwassen shirt onder uit de kast, maar een mooi kledingstuk dat je net niet lekker zit, te groot of te klein is geworden of toch niet helemaal je kleur is. Deze neem je mee en kom je ruilen voor iets anders waarvan je wél blij wordt. Kom jij ook 1 juli?

Over het festival

Het festival ‘Een Nieuwe Tijd’ vindt plaats op vrijdag 1 juli van 14.00 tot 20.00 uur in de SSP-Hal in Ulft en wordt georganiseerd door het Gelders Genootschap. De toegang is gratis. Meer info op de website Een Nieuwe Tijd.


Populaire posts

Afbeelding

Terugblik 2022