Winnaar winactie neemt prijs in ontvangst


Afgelopen donderdag, tijdens de wederopbouwdag bij Dorcas Aalten, bij de SRV-wagen van Gelders Genootschap maakte Marck de Leeuw de winnende foto. De prijs, een retro radio hebben we hem deze week gebracht en hij was er erg blij mee! 

Reactie winnaar

"Met enige regelmaat ga ik even naar de Dorcas winkel in Aalten. Toen ik uit gewinkeld was, trok mijn aandacht een paar solexen en een oud Dafje die buiten stonden. Er stond een oude SRV-wagen, ingericht met spulletjes uit vroegere tijd en twee wel heel enthousiaste mensen (Olaf en Carmen Molenaar) die ons het een en ander vertelden en ons de SRV-wagen lieten zien. Ze spoorden ons aan om een foto te maken waarin de Daf of de solex met eventueel oude leren jas centraal stond. Meestal doe ik dat soort dingen echt niet!! Maar Carmen vertelde dat er ook een wel hele mooie prijs tegenover stond als je de winnende foto wist te maken. Nou win ik NOOIT wat, dus daar ging ik helemaal niet van uit. Maar niet geschoten is altijd mis. 

Wat schetst mijn grote verbazing: ik krijg maandag 13 september 2021 een berichtje dat ik de winnende foto heb ingestuurd en dat ik de SUPER mooie RETRO speaker gewonnen heb. Er werd een afspraak gemaakt en Olaf en Carmen kwamen de retro speaker 's avonds persoonlijk brengen. Er er moest natuurlijk nog even een foto gemaakt worden, waarbij de speaker overhandigd werd (deze krijgt een mooi plekje). Iedereen die hieraan meegewerkt heeft om deze prijs mogelijk te maken, Super bedankt!!! 

En Olaf en Carmen, heel veel werkplezier met jullie mooie projecten.
Met vriendelijke groet, Marck"  


Iedereen, bedankt voor jullie komst naar Dorcas Aalten. Blijf komen, het is een prachtige winkel. De SRV-wagen van Gelders Genootschap reist dit najaar de Achterhoek door. Het programma vind je op hun website. De leukste inzendingen van de winactie kun je terugkijken. 

Populaire posts

Afbeelding

Terugblik 2022