Tweedehands is hipWaarom zou je nog nieuwe kleding kopen als er tweedehands zoveel leuks te vinden is?! We hebben in Ulft en omgeving een Ketting Kledingruil opgezet. Zondagmiddag was de eerste live bijeenkomst waarbij we elkaar voor het eerst ontmoetten in de tuin van één van de deelnemers. 

Ontmoeten

De ketting gaan van adres naar adres. Degene voor en achter je ontmoet je regelmatig, de rest zie je nauwelijks. Vanuit corona een hele mooie oplossing, maar nu we dat hopelijk achter ons hebben gelaten, was het tijd om elkaar voor het eerst te ontmoeten. De leeftijd van de deelnemers in de ketting varieert van 20 tot 80. Carmen: "Leeftijd doet er helemaal niet toe. Het gaat erom je mooi, zelfbewust en duurzaam te kleden. En dat is vanmiddag weer heel goed gelukt!"

Ketting Kledingruil

De Ketting Kledingruil voor Ulft en omgeving bestaat sinds februari 2021. De ketting kent zo'n 30 deelnemers en 5 tassen gaan rond op een route van Ulft, Gendringen, Silvolde, Terborg en Varsselder. Meer info vind je op de speciale webpagina. Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom. Doe mee en help om onze aarde een stukje duurzamer te maken. Populaire posts

Afbeelding

Terugblik 2022