Gek op de jaren '50?! Dan moet je donderdag naar Dorcas Aalten komen!

 

De SRV-wagen van het Gelders Genootschap gaat de komende weken de Achterhoek door. Vandaag start de gemeente Aalten in Bredevoort. Het totale programma van de SRV-wagen vind je op de website Een nieuwe tijd. Elke gemeente kiest voor andere activiteiten, dus ga gerust vaker kijken. 

Maandag werd er nog hard gewerkt aan de laatste puntjes op de i. En wat is de bus mooi geworden! 

Prachtige wederopbouwhoek

Maandag hebben de stylistes van Dorcas Aalten de wederopbouwhoek ingericht. Carla van Zanddijk van Bizarra Vintage heeft alle paspoppen voorzien van prachtige kleding en accessoires die helemaal in het thema passen. Van een saaie ruimte met een lege, grote kast naar een compleet ingerichte hoek waar allemaal mooie spullen uit de wederopbouwtijd zijn te vinden! De spullen uit deze hoek kun je donderdag bekijken bij Dorcas en vanaf vrijdag zijn ze hier te koop. De meeste kleding is overigens van Bizarra Vintage. Deze is niet bij Dorcas te koop, maar gaat terug naar de winkel van Carla in Winterswijk. 

Winactie #wederopbouwaalten

We hebben donderdag een leuke winactie. Doe mee: maak een originele foto met het thema wederopbouw en post deze op Twitter, Facebook of Instagram met vermelding #wederopbouwaalten. Je maakt de foto op de solex, bij de Daf, in de wederopbouwhoek of iets heel anders. 

De meest creatieve foto wint een moderne radio in jaren ’50-look. De radio werkt via Bluetooth of met een usb-stick. Maandag 13 september maakt Gewoon Groen de winnaar bekend via de website en social media.In Aalten Vooruit stond een mooi artikel. Tot ziens, komende donderdag!


Populaire posts

Afbeelding

Terugblik 2022