De '50's, circulariteit en mooie ontmoetingen bij de SRV-wagen

De SRV-wagen van Gelders Genootschap rijdt de komende weken de Achterhoek door. De gemeente Aalten mocht het spits afbijten en als eerste een programma neerzetten. Het werd een afwisselend programma, op verschillende plekken in de gemeente en vanuit verschillende invalshoeken.

Gewoon Groen organiseerde in opdracht van de gemeente Aalten een dag rondom de wederopbouw en circulariteit. Ook moesten de 130 vrijwilligers van Dorcas Aalten in het zonnetje worden gezet. Afgelopen donderdag vond deze dag plaats en kijken we terug op een zeer succesvolle dag. 

Het werd een dag vol leuke ontmoetingen, mooie gesprekken en gekkigheid. We waren al ingefluisterd dat de wethouders Ted Kok en Martin Veldhuizen zouden langskomen. Maar dat ze ook op de solex plaatsnamen (compleet met lange leren jas met helm) en zelfs een rondje op het parkeerterrein maakten, was boven verwachting. 

Blij verrast ook met een bezoek van Joke Meier en haar man. Als stylist en fotomodel is zij een rolmodel voor veel 50+vrouwen. Zij maakt tweedehandskleding weer hip.

De wederopbouwhoek in Dorcas werd goed bezocht. Met behulp van de stylistes van Dorcas werd dit een prachtige, aantrekkelijke hoek, helemaal passend in het thema en streng bewaakt door vrijwilligster Ria die deze dag helemaal in stijl was als wc-juffrouw.


We sloten de middag af met een gezellige borrel voor de vrijwilligers van Dorcas. Vanwege corona was het juiste het onderlinge dat de vrijwilligers enorm misten. Fijn dat we vanuit deze opdracht deze gezelligheid even terug konden brengen met het organiseren van deze leuke dag! 


Populaire posts

Afbeelding

Terugblik 2022