Gezocht: spullen uit de wederopbouwperiodeVanuit Gelders Genootschap rijdt een oude SRV-wagen dit najaar door de gehele Achterhoek en Liemers. De bus staat in elke gemeente een week. Gemeenten gaan met inwoners in gesprek over thema’s als duurzaamheid, wijkaanpak, wederopbouw, erfgoed en groen in de wijk. Meer info over dit project vanuit Gelders Genootschap: https://nieuwetijdachterhoek.nl/


Op donderdag 9 september staat de SRV-wagen op het terrein van Dorcas in AaltenDe gemeente Aalten wil graag de kringloopgedachte, de wederopbouwtijd (’45 tot ’65), duurzaamheid en circulariteit onder de aandacht brengen. Ze hebben ons gevraagd om het programma voor die dag in te vullen. 

We zijn in gesprek met verschillende partijen en het belooft een bijzondere dag te worden. Om het geheel nóg mooier aan te kleden in het thema, zijn we op zoek naar spullen uit de wederopbouwperiode, globaal van '45 tot '65. Heb je iets moois dat we van je mogen lenen? Laat het ons weten. Heb je nog leuke ideeën voor deze dag? Ook dat horen we graag! 

Populaire posts

Afbeelding

Terugblik 2022